Top 100 inspirativních českých marketérů

Aktualizováno: 2021-09-17
Top 100 inspirativních marketérů v ČR
Zabýváte se obsahovým marketingem, sociálními sítěmi, PR, copywritingem, SEO či performance marketingem? Chcete poznat výběr z těch nejlepších marketérů v České republice? Hledáte inspiraci, mentora nebo specialistu v konkrétním oboru? Nebo možná právě začínáte své dobrodružství a chcete se učit od nejlepších? Vytvořili jsme pro vás unikátní seznam - subjektivní výběr 100 nejinspirativnějších lidí z marketingu v České republice. Pokud tato jména ještě neznáte, rozhodně byste si to měli vynahradit!
Vyzkoušejte naši platformu. Působíme mezinárodně.
Zaregistrovat se zdarma

 

Jitka Altman

Altman Jitka

Jitka vystudovala marketing v Anglii a ve Francii. Má zkušenosti s celkovou třistašedesátkou, strategií i brandingem. Její největší vášní se však již ve svých počátcích staly sociální sítě a influencer marketing. Koordinovala jedny z prvních influencerských kampaní v ČR. Z klientské strany se následně přesunula do agentury, kde řídila sociální sítě a influencer marketing. V současnosti působí jako freelancer, v jejím portfoliu najdete FMCG korporáty, ale i malé brandy s nejrůznějším zaměřením (např. fashion, elektro, finance, e-commerce ad.). V komunikaci Jitka nejvíc věří v emoce, virál, vizuálno a nové trendy, v mixování onlinu s offlinem a digitálna s tradičními médii.

Webová stránka: https://www.jitkaaltman.cz/
 

Bartoš Honza

Bartoš Honza

Honza je přední specialista na výkonnostní Facebook reklamu. Na Facebooku proinvestoval stovky milionů korun, nastavil tisíce kampaní a spolupracoval s více než stovkou klientů. O věcech mluví otevřeně a upřímně, nečekejte od něj uhlazený projev ani chození v košili, nejradši nosí kraťasy a tričko s lebkou. Spolupracuje například s Bibloo.cz, Florea.cz, Alkohol.cz, Trenýrkárna.cz, UrbanStore.cz nebo Freelo.cz.

Webová stránka: https://www.honzabartos.cz/
 

Binka Michal

Binka Michal

Michal Binka se oblasti SEO věnuje více než 15 let, specializuje se na optimalizaci webových stránek pro vyhledávače. Vystudoval obor Hospodářská politika a správa na Univerzitě Pardubice a Marketingovou komunikaci na UTB ve Zlíně. O svém oboru publikuje odborné knihy – publikace „SEO PRAKTICKY: Jak optimalizovat stránky (nejen) pro SHOPTET“ označil Collabim, největší SEO nástroj v České republice, za SEO bibli. Svoje znalosti a bohaté praktické zkušenosti dále uplatňuje při organizaci SEO školení, přednášek a kurzů. V roce 2020 založil dva úspěšné e-shopy, které za první půlrok dosáhly obratu 6 000 000 korun.

Webová stránka: https://www.seoprakticky.cz
 

Blahout Vaclav

Blahout Václav

Václav je nezávislý konzultant digitálního marketingu. Přes 10 let pomáhá značkám i agenturám s řešením problémů, které ještě často nevidí. Pomáhá lépe se orientovat v digitálních datech a pochopit složité problémy jednoduchou perspektivou. Aktivně se věnuje sportovnímu marketingu v rámci spolupráce s Českým olympijským týmem a dalšími sportovními institucemi i samotnými sportovci. Dlouhodobě je podepsán pod strategií sociálních sítí portfolia Coca-Cola. Školí agentury i jednotlivce a každoročně přednáší na komerční či akademické půdě. Ve volném čase drtí kilometry na kole, věnuje se permakultuře a chovu zvířat, převážně kura domácího.

Webová stránka: https://blahout.com/
 

Blažek Michal

Blažek Michal

Michal Blažek je specialista na webovou analytiku a marketingovou optimalizaci. Přes programování webových stránek se dostal k online marketingu a začal se věnovat webové analytice, díky níž dokáže svým klientům efektivně nastavit marketingovou automatizaci, oslovit cílovou skupinu a tím zaručit i vyšší zisk. Jeho firma Marketing Makers se rovněž věnuje PPC reklamě na platformách Google, Seznam, Microsoft Advertising, Facebook, Twitter či LinkedIn a díky svým zkušenostem z marketingu a vývoje pomáhá svým klientům řídit jejich dodavatele a kontrolovat postup projektů.

 

Bohuš Otto

Bohuš Otto

Otto Bohuš je copywriter, lektor a blogger s více než 14letou praxí. Vystudoval filosofii a historii na FF Masarykovy univerzity v Brně. Píše marketingové texty pro sebevědomé značky, s citem, vtipem i chutí. Tvoří webové copy, slogany, názvy či direct maily. Firmám nastavuje tón jejich textové komunikace a podporuje tak jejich marketingovou strategii. O psaní textů na míru napsal knihy – „Orbis Tweetus“ a trilogii „Pište jako copywriter“ (2013-2020), která zároveň vyšla také v podobě audioknihy. Jako odborník na tvorbu marketingových textů pořádá výukové cykly a poskytuje odborné konzultace.

Webová stránka: https://ottobohus.cz
 

Brablec Martin

Brablec Martin

Martin je copywriter s 14 roky zkušeností a majitel content marketingové agentury o 30 lidech se základnami v Praze a Brně. Působí také jako mentor programu Czechstarter, kde pomáhá startupům a inovativním firmám s komunikací. Martin často publikuje, přednáší a školí, s kolegy připravil první ucelený kurz obsahové strategie na Seduo.cz, je porotcem kategorie Content marketing v soutěži Effie Awards a obsahový marketing a copywriting vyučuje na Newton College a na Masarykově univerzitě.

 

Bureš Petr

Bureš Petr

Petr se přes 8 let věnuje primárně digitálnímu marketingu. Prošel si jak interním týmem v OKAY, tak agenturou Pecka Design, kde pracoval na projektech BENU Lékárny nebo Megapixel. V roce 2016 založil s Markétou Kabátovou agenturu uLab, kde startupům i e-commerce firmám pomáhají s expanzí do zahraničí. V uLab pracuje/pracoval např. na projektech Ovečkárna, Nordblanc nebo na expanzi doplňků stravy GS do zahraničí. Dříve se zaměřoval více na technické vychytávky a automatizaci. Dnes je obsahem jeho práce primárně nastavování cílů, strategií a hledání nejefektivnější cest pro jejich plnění právě ve spojení s technickým a analytickým základem. S Petrem jste se mohli setkat i na vzdělávacích akcích – Reshoper, workshopy na Marketing Festivalu nebo kurzu PPC reklama strategicky, který letos vydal s Markétou Kabátovou a Jindrou Fáborským na platformě Digisemestr Online.

 

Cidilo Milan

Cidilo Milan

Milan Cidilo se v oblasti online marketingu a e-commerce pohybuje už 9 let, v současnosti má na starosti strategii digitálního marketingu ve společnosti 6clickz, kterou založil před 5 lety. Dříve působil i jako teamleader oddělení výkonnostního marketingu a PPC specialista. Svoje zkušenosti z oblasti online marketingu předává na nejrůznějších PPC konferencích a workshopech, jakými jsou např. PPC Restart, PPC Camp nebo PPC Talks.

Webová stránka: https://www.6clickz.com/
 

Cikán Petr

Cikán Petr

Petr Cikán se již více než 20 let pohybuje v oblasti e-commerce a online marketingu, je spoluzakladatelem společnosti Sherpas TECH, která se specializuje na retenční marketing a e-mail marketing. Předtím vedl oddělení e-mailingu v konzultační společnosti Acomware a věnoval se rozvoji v oblasti IT a technologií. Bohaté zkušenosti s provozováním vlastního e-shopu s elektronikou využívá při práci s klienty. Je členem poroty WEBTOP100, která podporuje skvělé nápady a inovativní řešení a oceňuje nejlepší české projekty.

Webová stránka: https://www.sherpas.tech/
 

Černý Filip

Černý Filip

Filip je respektovaný marketingový specialista a stratég. V poslední dekádě působí jako marketingový ředitel lovebrandu s hudebními nástroji Kytary.cz, který v současné době operuje na 13 trzích s obratem přes 1 mld. Kč. Filip se zasloužil zejména o vybudování značky Kytary.cz a jejího majoritního podílu na domácím trhu. Založil také úspěšný mezinárodní veletrh Festiwall, hudební magazín Frontman nebo oceňovaný YouTube kanál Kytary.cz, kde kromě zábavy a edukace najdete i prvotřídní hudební publicistiku. Řídí menší vydavatelství Frontman, které vydává převážně učebnice a zpěvníky. Je vyhledávaným prezentátorem a diskutérem v oblasti marketingu a e-commerce.

 

Čižmař Jakub

Čižmař Jakub

Jakub se věnuje internetovému marketingu od roku 2008. Psal pravidelné příspěvky na svém blogu, pořádal akce pro zájemce o marketing a podnikání na internetu a od roku 2013 se soustředí jen a pouze na e-mail marketing. Každý den (a často i v noci) pomáhá malým, středním i větším klientům s tím, jak e-mail využít k tomu, aby byli jejich zákazníci spokojenější a zároveň utráceli více peněz. Nevěří na spam a bombardování databáze, ale v to, že šťastnější odběratelé více nakupují. Kromě samotné práce pro své klienty Jakub také školí, přednáší, píše články a přispívá do knih a podcastů.

Webová stránka: https://jakubcizmar.cz/
 

Čumrik Jonáš

Čumrik Jonáš

Jonáš je jedním z první generace tvůrců, kterým poslední roky říkáme influenceři. V současné době o sobě tvrdí, že je Influencer v důchodu, protože za posledních 5 let funguje více jako idea maker pro firmy, které cílí na zákazníky do 30 let, než jako tvůrce pod pseudonymem Johny Machette. Jonáše dnes najdete před kamerou jen výjimečně. Mnohem častěji je u samotného vzniku a tvorby kampaní, kde pomáhá nejen s kreativní částí, ale i s výběrem těch správných influencerů, aby výsledek naplnil klientovo očekávání a pro diváka nebyl cringe.

 

Dobiáš Richard

Dobiáš Richard

Vzbuďte ho o půlnoci a dokáže vám prodat i děravé ponožky. Začínal jako webdesigner, když ještě frčel Netscape a Internet Explorer 4, ale poslední dekádu píše reklamní texty, vytváří značky a učí je mluvit. Vedl workshopy pro značky jako např. Raiffeisenbank, Česká televize, CZC.CZ, Člověk v tísni, Lékárna.cz, Západočeská univerzita v Plzni nebo Univerzita Palackého v Olomouci. Aby při školení nebyl za uspávače hadů, věnuje se divadelnímu herectví a moderování. Jeho přednášky o copywritingu na YouTube vidělo už přes 8 tisíc lidí.

 

Dobiáš Roman

Dobiáš Roman

Roman Dobiáš je ředitelem affiliate sítě Dognet v ČR. Dognet aktuálně působí na 7 trzích CEE regionu, své aktivity do dalších zemí každý rok rozšiřuje a affiliate nabízí také jako službu, nikoli jen jako technické řešení. V oboru e-commerce se Roman pohybuje již od roku 2009, své odborné znalosti a zkušenosti získal hlavně jako obchodní ředitel online marketingové agentury Dobrý web (dnes Sherpas) a jako ředitel e-shopu Slevolekarna.cz (dnes EUC-lékárna.cz). Vystudoval VŠE, celou svou praxi se pohyboval v oblasti telekomunikací a obchodu. Od roku 2018 řídí českou pobočku Dognet, natáčí podcasty a píše články o affiliate, odkazy najdete na jeho LinkedIn profilu. Baterky dobíjí se svým pětiletým synem, ve dvou týmech Hanspaulské fotbalové ligy nebo na svém chopperu. Na základě svých zkušeností říká: „Affiliate marketing je doplněk stravy pro váš e-shop.“

 

Duc David

Duc David

David Duc aka #vietnamskyinfluencer je podnikatelem a spoluzakladatelem TikTokuj.cz s.r.o. Svůj nejznámější projekt Czech Viet postavil na znalostech české a vietnamské kultury. Původně cestovní agentura následně rozšířila své pole působnosti do oblasti marketingu. Za svou činnost získal David ocenění na LinkedIn summitu 2020. Zviditelnil se díky platformě TikTok. V únoru vzniklo TikTokuj.cz, které propojuje jeho zkušenosti s tvorbou a byznysem. Společnost se věnuje marketingu na této síti a nabízí pomocnou ruku firmám – od školení po správu účtů a reklamních kampaní.

Webová stránka: https://tiktokuj.cz/
 

Zdeněk Dvořák

Dvořák Zdeněk

Zdeněk Dvořák se více než 10 let pohybuje na poli SEO pod značkou Linki.cz. Věnuje se hlavně link buildingu, v poslední době i on-page SEO a správě affiliate programů. Aktuálně má na starosti SEO ve společnostech BIANO a také Econea. Píše odborný blog, přednáší (např. v rámci Digisemestru či Marketing Festivalu) a pořádá veřejná i privátní školení. Baví ho objevovat nové SEO nástroje, testovat novinky na vlastních webech a přesvědčovat lidi, že link building není jen o nakupování odkazů.

Webová stránka: https://linki.cz/
 

Gottwald Daniel

Gottwald Daniel

Dlouholetý specialista SEO a online marketingu. Začínal jako agenturní SEO konzultant a poté odešel jako profesionál online marketingu na volnou nohu, kde působil mnoho let. Se svými kolegy nejprve koketoval se založením freelance agentury a následně založil firmu na tvorbu webových stránek a poskytování marketingu. Jako vášnivému kutilovi mu však nestačil jen online, a proto v Praze založil první otevřenou dílnu pro členy, která se následně transformovala na umělecko-řemeslnou zakázkovou výrobu. Nyní se věnuje vedení dílny a poskytování marketingového managementu pro firmy jako CMO.

Webová stránka: https://dangottwald.cz/
 

Tomáš Hanáček

Hanáček Tomáš

Tomáš Hanáček je nezávislým webovým analytikem se zálibou v Google Data Studio a PPC specialista s bohatými zkušenostmi – v oboru pracuje již 8 let. Jeho vášněmi jsou Google Tag Manager a Google Analytics, stará se o PPC kampaně a zbožové srovnávače, poskytuje odborné konzultace o vývoji trhu a chování zákazníků a organizuje školení, audity a workshopy zaměřené na analýzu dat. Má za sebou například 160 zanalyzovaných Google Analytics účtů, 110 nastavených Google Tag Managerů, 50 vytvořených dashboardů v Google Data Studio, ale také 1 šťastné manželství a 2 děti.

 

Petr Hlaváč

Hlaváč Petr

V marketingu pracuje skoro 10 let, posledních 5 let se věnuje online marketingu v agentuře eVisions Advertising a vede v ní největší agenturní SEO tým v ČR. Podílel se na vývoji SEO lekce na Digisemestru Online – SEO: Od strategie přes obsah až k technickému stavu webu. V SEO se věnuje zejména reportingu a vizualizaci dat. Stojí za ním SEO strategie k projektům jako Mall.cz, CSOBPOJ.cz nebo Damejidlo.cz.

 

Martin Hošek

Hošek Martin

Martin Hošek se marketingu věnuje již 25 let. Aktuálně buduje českou značku HERBADENT, dříve vedl například marketing J&T Banky, ale stál také u zrodu úspěšné Air Bank. Kromě toho je spoluzakladatelem charitativní značky MAAPPI. Je absolventem filmové a televizní produkce na pražské FAMU, marketing studoval na University of Toronto či DePaul University. Martin Hošek aktivně působí jako marketingový influencer na síti LinkedIn.

 

Lucie Hrdinová

Hrdinová Lucie

Lucka vystudovala novinařinu na Karlově univerzitě, nicméně už v roce 2008 vyměnila svět uzávěrek a tiskových center za online marketing. Po 6 letech v menší agentuře nastoupila v roce 2015 do agentury H1.cz, kde se stará jako Content Manager o blaho klientů, jako pořadatel CopyCampu o radost jeho návštěvníků a z pozice Team Leadera o spokojenost a kvalitu copy týmu. Pravidelně, často a ráda školí – zájemce o copywriting ve veřejných kurzech, ale i firemní týmy v rámci individuálních školení. Volné chvíle věnuje kvalitním knížkám, dobrým seriálům, cestování a pečení.

 

Radek Hudák

Hudák Radek

Radek aktuálně působí jako CMO & Head of strategic partnership v Shoptetu, jehož největší současnou výzvou je dominovat českému trhu a růst o 50 % každý rok v silného středoevropského hráče. Jako CMO působil také ve Slevomatu, kde si vyzkoušel řídit jeden z největších performance budgetů v ČR i přípravy televizních kampaní. Aktuálně jej kromě Shoptetu nejvíce baví připravovat strategii pro SaaS projekty, pomáhá s grow marketingem např. společnostem Rossum, Keboole a dalším.

Webová stránka: http://radekhudak.cz/
 

Andrea Hurychová

Hurychová Andrea

Zakladatelka a výkonná ředitelka agentury WeDigital, která se specializuje na digitální strategie, sociální sítě a influencer marketing. Pod hlavičkou své agentury WeDigital vedla úspěšné kampaně pro Český olympijský tým, Pilsner Urquell nebo značku Dove. Mimo jiné je také Google certifikovaná trenérka pro Design Thinking a učí tvůrce a hudebníky, jak správně dělat obsah a být vidět na YouTube. Je pravidelnou porotkyní marketingových soutěží a kromě své práce ráda cestuje a chodí na koncerty. Její slabostí jsou francouzští buldočci.

 

Barbora Ivanova

Ivánová Barbora

Barbora je vystudovaná psycholožka z Košic, kterou okouzlila reklama. Díky svému oboru se dokáže velmi dobře a rychle vcítit do cílových skupin, což je pro reklamu často klíčové. Barbora prošla mnoha různými kreativními pozicemi – byla social media manažerkou, později kreativním stratégem, až se nakonec tak nějak přirozeně rozhodla rozvíjet dalším směrem jako art directorka. To všechno v jedné z top reklamních agentur, v pražském Triad Advertising, kde se kromě jiných klientů stará o kampaně pro IKEA, například tu nedávnou proti domácímu násilí s názvem „Za bezpečný domov“ nebo o rodové rovnosti „Za férový domov“.

 

Šárka Jakubcová

Jakubcová Šárka

Online marketingu, a především SEO, se naplno věnuje od roku 2010. V rámci oboru ji baví hlavně technické a obsahové SEO. Specializuje se ale i na práci s daty nebo vytváření komplexnějších marketingových strategií. V posledních letech se věnuje především práci na velkých e-shopech a rozsáhlých webových portálech. Spolupracuje s marketingovými a vývojářskými týmy jak na kontinuální práci na webech, tak na přípravě nových online projektů. Aktuálně se podílí na vývoji nové video platformy iVysílání pro Českou televizi. Když neřádí covid-19, můžete ji potkat na českých i slovenských SEO akcích či konferencích.

Webová stránka: https://www.kaseopea.cz/
 

Petra Jankovičová

Jankovičová Petra

Petra je Co-founder Triad Advertising Prague a Communication Consultant. V komunikaci působí více než 15 let a má zkušenosti z PR, digital marketingu, reklamy, médií i neziskového sektoru. Před 10 lety založila v Praze digitální, dnes už full service kreativní agenturu Triad. Z jednočlenné firmy vytvořila jednu z top agentur na reklamním trhu, která pracuje pro přední české i globální značky. Pravidelně sbírá ocenění doma i v zahraničí za kreativitu, efektivitu i inovace. Její vizí je nabourávat zajeté koleje nejen českého komunikačního trhu. A to díky odvážným, výrazným kampaním se společenským přesahem. Její doménou je propojování komunikačních disciplín, kreativních řešení a lidí. Věří, že právě chytré spojení značek a smysluplných aktivit přispívá k růstu nejen byznysu, ale také společnosti jako celku.

 

Jindra Matez

Jindra Matez

Matez je spoluzakladatelem výzkumnické agentury Makevision, se kterou se zaměřuje především na hlubší poznání zákazníků středně velkých firem. Mimo to konzultuje budování značek. V roce 2013 spoluzakládal konzultantskou firmu Lovebrand, ve které se snaží ukázat malým a středním firmám, že i jim se vyplatí budovat svou značku vědomě. Sám podniká v e-commerce od svých 16 let, řídí e-shop Bastard.cz a výrobce overalů Skippy.

Webová stránka: https://www.makevision.cz
 

Tomáš Jindříšek

Jindříšek Tomáš

Tomáš Jindříšek je od roku 2012 Managing Partner agentury Dark Side. V roce 2019 spoluzaložil holding Digital First Marketing Group, který nyní vlastní Dark Side, a zároveň největší moravskou digitální agenturu PRIA. Je rovněž členem prezidia Asociace komunikačních agentur a místopředsedou představenstva Asociace direct marketingu, e-commerce a zásilkového obchodu. Marketingové komunikaci a internetu se profesionálně věnuje od roku 1998, pravidelně přednáší a publikuje, působí jako člen řady odborných porot a aktivně se zapojuje do projektů pro významné značky. Je duchovním otcem projektu Zasedačka roku a projektu Ceskovdatech.cz a rovněž certifikovaným koučem u Mezinárodní federace koučů (ICF).

Webová stránka: https://www.jindrisek.com/
 

Kabatova Marketa

Kabátová Markéta

Markéta Kabátová je uznávaná PPC specialistka a marketérka, která se dlouhodobě snaží posouvat českou komunitu. Ve Webnode vybudovala marketingový tým o 25 lidech, kde celosvětově investovali do PPC reklamy 5 milionů korun měsíčně. Působila také v české pobočce společnosti Google, kde mj. organizovala první český Google akcelerátor pro technologické firmy. Můžete ji znát také proto, že stojí za konferencí PPC camp, která je bez pochyby nejprestižnější českou akcí v oboru online marketingu. Spolu s Petrem Burešem založili v roce 2016 agenturu uLab, která se zaměřuje na expanzi českých firem do zahraničí, a v roce 2021 publikovali online kurz PPC reklama strategicky, který byl vytvořen ve spolupráci s Jindřichem Fáborským a platformou Digisemestr Online.

 

Dan Kafka

Kafka Dan

Dan Kafka absolvoval VŠE (obor informatika / psychologie a sociologie), věnoval se rozvoji začínajících internetových projektů v ČR ve společnosti První multimediální, jedné z prvních agentur specializovaných na tvorbu internetových stránek a projektů. Jako obchodní ředitel měl na starosti významné klienty, např. Škoda Auto, ČSOB, Allianz, ČMSS, Porsche Česká republika aj. Byl spoluzakladatelem a šéfem hudebního serveru techno.cz, v letech 2000-2010 jednoho z nejnavštěvovanějších hudebních serverů v ČR. Po úspěšné akvizici První multimediální skupinou Etnetera Group založil agenturu Fragile media zaměřenou na digitální marketing, která se během 10 let dostala na špičku v agenturním světě s obratem okolo 200 mil. korun. Dan se ve volném čase věnuje především rodině, potápění nebo terénním motocyklům.

 

Miky Karas

Karas Miky

Miky je kreativním ředitelem české a slovenské pobočky agentury Cheil Worldwide. Ve světě reklamy se pohybuje od roku 2010. Za tu dobu se mu podařilo sesbírat přes 25 ocenění za kreativitu i efektivitu na lokálních i mezinárodních soutěžích. Také je členem výboru Art Directors Club Czech Republic, pod jehož záštitou vystupuje v pravidelném pořadu AdParáda na Mall.tv. Miky věří, že aby reklama fungovala, musí být smysluplná. Značky se snaží vést k tomu, aby přinášely lidem kampaně s kulturním a sociálním přesahem, a tak vznikala silná funkční spojení mezi světem marketingu a světem „tam venku“.

 

Maru Kortanová

Kortanová Maru

Multidisciplinární designérka, která kombinuje roky zkušeností z marketingu a designu služeb. Maru začínala jako copywriterka a obsahový stratég, 5 let spolurozvíjela studio Pábení. Má na triku kreativu a texty pro Knihy Dobrovský, Marketing Festival, Masarykovu univerzitu nebo knižní bestsellery ze série „Jíme zdravě“. Od marketingu se postupně přesunula k interní a externí komunikaci firem a organizačnímu designu. Pomáhala na svět HR aktivitám ve společnostech Kentico Software, EmbedIT, Adastra, T-mobile či Slovak Telekom. Aktuálně je zpět na volné noze, konzultuje a pomáhá stavět a rozvíjet týmy ve firmách.

 

Lucie Koubek

Koubek Lucie

Lucie Koubek je lektorka a konzultantka copywritingu. Práci s textem a jazykem se v různých podobách věnuje už více než 15 let. Od roku 2016 učí podnikatele psát texty, které mají hlavu, patu a prodejní výsledky. Je přesvědčená, že k psaní kvalitních prodejních textů nepotřebujete ani spisovatelský talent, ani kreativitu. Má za sebou stovky spokojených klientů z konzultací a téměř 2 000 absolventů online kurzů. Nejúspěšnějším Lucčiným projektem je online kurz Copykiller – prodávejte textem®, který je jediným uceleným online kurzem copywritingu na českém i slovenském internetu.

Webová stránka: https://www.copykiller.cz
 

Dana Križanová

Križanová Dana

Dana Križanová se pohybuje v online marketingu od roku 2009. Nejdříve jako copywriterka, později svoji specializaci rozšířila o SEO a linkbuilding. V roce 2015 nastoupila do digitální agentury Blueberry, kde dostala příležitost pracovat s různorodými klienty, z pohledu oboru nebo velikosti, což považuje za tu nejlepší školu. V agentuře se Dana začala zajímat také o online reputation management a její kreativní přístup pomohl při nejedné obsahové strategii. Vše, co se naučila, ráda předává dál, proto několikrát školila širokou veřejnost nebo mluvila v podcastu PIARISTI. Poslední rok toužila po změně, a tak se začala věnovat projektovému řízení ve skupině BOOTIQ, kde ji aktuálně čekají další velké výzvy. Ve volném čase maluje, učí se hrát na piano nebo podniká výlety s partnerem a jejich psem.

 

Krutiš Michal

Krutiš Michal

Michal Krutiš je online marketingový stratég a specialista, který se zabývá vymýšlením dlouhodobých strategií. Devět let pracoval v internetové agentuře H1.cz, kterou spoluzakládal. Píše rovněž odborné články pro Marketing a Média, Lupa.cz, MladýPodnikatel.cz, iHNed.cz, H1.cz či pro svůj vlastní web. Vyzná se v oblasti SEO, PPC, e-mailingu, online PR, obsahovém nebo digitálním marketingu. Své bohaté zkušenosti z online marketingu zúročuje při workshopech, školeních a přednáškách na konferencích, např. pro Digisemestr, E-shop akademii, E-shop summit, SEO Restart, PPC Restart, APEK a další.

Webová stránka: https://www.krutis.com/
 

Jan Kvasnička

Kvasnička Jan

Honza se zabývá UX, použitelností webu, zvyšováním konverzních poměrů a návrhem, tvorbou a testováním webových aplikací. Spolupracuje s předními společnostmi zejména v oblasti e-commerce. Je zastáncem a propagátorem myšlenky „Nenuťte uživatele přemýšlet“. Vyžívá se v uživatelském testování, během kterého získává pozitivní zpětnou vazbu i zkušenosti z pohledu běžného uživatele webového prostředí, které mu umožňují neustále se zdokonalovat ve svém oboru.

Webová stránka: http://kvasnickajan.cz/
 

Kvasničková Zuzana

Kvasničková (Kapitánová) Zuzana

Zuzka je PPC specialista na volné noze. Zaměřuje se na výkonnostní klienty, baví ji data a hledání souvislostí v nich. Vystudovala vysokou školu se zaměřením na marketing a pracovně se v marketingu pohybuje od roku 2012. Cestou PPC reklamy se vydala v roce 2014, kdy se přes 2 roky starala o výkonnostní kampaně v Alza.cz. Poté pracovala pro agenturu KOFEIN, kde měla kromě klientů jako Kytary.cz na starost také zaškolování nových specialistů a vzdělávání PPC týmu. Ráda předává know-how přednášením v rámci PPC komunity (PPC camp, PPC offline, Digisemestr). Ve volném čase ráda hraje na piano, poznává cizí země, hraje šachy nebo se vzdělává v přípravě výběrové kávy.

 

Dominik Liebezeit

Liebezeit Dominik

Dominik se k online marketingu dostal už při studiu, kdy mu provoz e-shopu připadal jako nejsnadnější způsob, jak si přivydělat ?. Začínal jako UXák, ale čím dál tím více ho zajímalo SEO a hlavně link building. V rámci posledně zmíněného rád zkouší nové věci a postupy, což jej dovedlo například k uspořádání největšího turnaje v počítačové hře Hearthstone v ČR či ke spolupráci s ProGamerem nebo Evropou2. V současné době v agentuře H1.cz vede SEO oddělení. Na jeho práci ho nejvíce baví rozvoj kolegů a sdílení znalostí. Proto neodmítne přednášku na žádné zajímavé konferenci a pravidelně školí SEO.

 

Lörinczová Nikola

Lörinczová Nikola

Nikola Lörinczová je píáristkou od roku 2008. Začínala v nadnárodní PR agentuře, protože ji však lákal svět malých značek a kulturních projektů, po několika letech odešla a založila agenturu PIARISTI. Tu tvoří tým holek, které od roku 2014 pracovaly pro více než 70 klientů napříč výtvarným uměním, designem, filmem, hudbou, literaturou, architekturou, módou a lifestylem. Pravidelně školí, mentoruje, pod agenturou organizuje vzdělávací kurzy a s Pavlou Umlaufovou natáčí podcast PÍÁRKO.

 

Michelle Losekoot

Losekoot Michelle

Michelle je digitální vypravěčka, která pomáhá značkám s obsahovým marketingem. Se svými klienty vymýšlí zajímavý obsah pro sociální sítě, pečuje o jejich online komunity a píše pro ně texty. Školí firemní týmy, aby vše zvládly samy. Vede kurzy a školení o sociálních sítích, tvůrčím psaní a copywritingu, vyučovala obsahový marketing a copywriting na VŠE. Je držitelkou dvou cen Fénix content marketing, Zlatého středníku a titulu Digitální osobnost roku 2020. V roce 2019 vydala společně s Eliškou Vyhnánkovu knižní bestseller „Jak na sítě“. Píše vlastní blog www.tesnevedle.com.

Webová stránka: www.losekoot.cz
 

Pavlína Louženská

Louženská Pavlína

Pavlína konzultuje produkt, marketing a byznys primárně pro technologické startupy a lifestyle značky. Za poslední rok pomáhala více než 300 firmám v zemích po celé Evropě, nejen jako Lead Mentor Google for Startups pro Evropu a Afriku. Založila platformu #HolkyzMarketingu, která dnes má přes 28 000 členek a letos proškolí přes 10 000 lidí. Je certifikovaným trenérem Google pro Design Thinking a Entrepreneurship. Získala stipendia Young Transatlantic Innovative Leaders Initiative Fellowship, Czech-German Young Professionals a Aspen Institute Young Leaders. V roce 2020 se dostala do výběru Global Startup Awards jako Ecosystem Hero of the Year a mezi 20 lidí, kteří podle Hospodářských novin definovali 2020. Píše na pavlinaspeaks.com a hostuje podcast Trendspotting Hospodářských novin.

Webová stránka: http://holkyzmarketingu.cz/
 

Bronislav Markowicz

Markowicz Bronislav

Bronislav Markowicz zajišťuje komplexní online marketing se specializací na SEO (optimalizaci nejen pro vyhledávače). Je zastáncem profesionální a pečlivě vykonané práce s využitím kreativních metod. V oboru SEO a online marketingu má více než 10letou praxi a k dnešnímu dni má za sebou více než 850 úspěšně realizovaných projektů, a to s maximální spokojeností veškeré klientely. Online marketingem se nejenom živí, je zároveň jeho koníčkem i vášní. Ke každému projektu přistupuje vždy vysoce individuálně a zpravidla s klienty navazuje dlouhodobou spolupráci. V renomované případové studii Michala Binky se objevil mezi TOP 5 SEO specialisty v rámci celé ČR.

 

Aneta Martinek

Martinek Aneta

Aneta je COO & Co-Founder #HolkyzMarketingu. Přes 7 let vedla marketing a eventy ve vzdělávacím institutu GrowJOB, jehož nejznámějším projektem je „Konec prokrastinace“. Její oblíbené téma je time management aneb organizační porno a baví ji téma mileniálů a #girlpower, o kterých píše blog „Staymilenial“. Na sítích ji můžete sledovat jako @an_martinek.

Webová stránka: https://holkyzmarketingu.cz

Míša Vránová Matanelli

Matanelli Vránová Míša

Míša se věnuje SEO a linkbuildingu na volné noze již více než 12 let. Pracovala ve společnostech Ataxo, Dobrý web (nyní Sherpas) nebo Economia, a.s., jako SEO konzultantka. Aktuálně spolupracuje s agenturou Expertia Digital s.r.o. Mimo jiné se stará o své dlouhodobé klienty, pomůže s analýzou klíčových slov, obsahovou či technickou analýzou webu nebo se získáváním zpětných odkazů. Když nepracuje, věnuje se dětem nebo obhospodařuje zahradu v jižních Čechách, na které chová třeba i slepice a kozy.

 

Martin Matějka

Matějka Martin

Martin je specialista na SEO a online marketing, v oboru se pohybuje již více než 17 let. Za tu dobu pracoval jako obchodní, konzultant i jako manažer. Nejvíce ho baví práce na volné noze, kdy je v přímém kontaktu s klienty. Martin se podílel na stovkách projektů. Zaměřuje se na strukturu webu a SEO a úspěšně provozuje i vlastní e-shopy.

Milan Merglevský

Merglevský Milan

Datové či byznysové analytice a marketingu se věnuje již více než 8 let. Za tuto dobu si postupně vyzkoušel práci jak na pozici specialisty v několika oborech, tak také manažerské a C-level pozice. Od specialisty směřoval jeho kariérní postup přes manažerské pozice až k založení vlastních projektů a firem, zaměřujících se na vzdělávání v oboru e-commerce (Ecommerce-academy.cz) a vývoj datových produktů pod značkou Marketingintelligence.io.

 

Petr Michl

Michl Petr

Petr Michl vede jeden z předních českých portálů pro marketingové profesionály, Marketing Journal. Mimo to je ale také aktivní marketér. Pracuje jako konzultant v komunikační agentuře Focus Agency, s.r.o., která Marketing Journal vlastní. Je také zkušeným řečníkem na oborových konferencích a lektorem. Ze všech možných oborových disciplín ho baví především obsahový a digitální marketing. Právě obsahovému marketingu se pak věnuje jako stratég a lektor nejvíce. Jeho workshopy prošli zástupci významných značek, jakými byli např. Slevomat, Komerční banka, Kofola, RunCzech, Česká spořitelna, AXA, Cleverlance, Oriflame, McDonald's, Johnson & Johnson, ESET, Feedo nebo Peugeot. Jeho závislostí jsou kampaně od Droga5 a hlasité rockové koncerty — vzpomíná na nich na svou dráhu hudebního kritika, kdy psal záměrně jen o věcech, které si zasloužily pochvalu.

 

René Nekuda

Nekuda René

René Nekuda je lektorem tvůrčího psaní, který zkoumá fungování příběhů ve všech oblastech lidského života. Je také spisovatel, cestovatel, moderátor a blogger. Vystudoval tvůrčí psaní na Literární akademii v Praze (dnes Vysoká škola kreativní komunikace), kde následně vedl kurzy tvůrčího psaní pro studenty i veřejnost, dále působil jako redaktor a copywriter. Je rovněž autorem publikace „Restart kreativity: Cvičebnice nápaditosti, ve které nemůžete udělat chybu“. Pravidelně přednáší na konferencích o tvůrčím psaní v České republice i v zahraničí, publikuje povídky, pohádky pro děti a odborné články v časopisech.

Webová stránka: https://renenekuda.cz
 

Robert Němec

Němec Robert

Hospodářské noviny napsaly o Robertu Němcovi: „Patří mezi nejcitovanější české autory v oblasti strategie, marketingu, cenotvorby a spotřebitelského chování." Kromě toho vyvíjí finanční produkty pro banky a fintechy v Česku i zahraničí. Vystudoval psychologii a politologii na Masarykově univerzitě a dále studoval business na Yale a Stanfordu. Pracoval pro klienty jako MasterCard, Saxo Bank, Citi, Česká mincovna, CZC.cz, Invia, Kaufland, DameJidlo.cz, Pfizer, MSD nebo Abbott. Ve své práci se opírá výhradně o vědecké poznatky, data a výzkumy. Řídí se komplexním přístupem ke zvyšování ziskovosti firem: pomáhá klientům, aby excelovali v mnoha oblastech zároveň.

Webová stránka: https://robertnemec.com/
 

Karel Novotný

Novotný Karel

Karel Novotný je marketingový expert a specialista na brand building. Patnáct let pracoval v celé řadě reklamních agentur, poté založil vlastní konzultační firmy BRAND FAMILY. Kromě toho se angažuje také v oblasti vzdělávání, neboť se stal garantem profesního zaměření Marketing a Brand Management na NEWTON University, které se orientuje na aplikovaný byznys. Jako renomovaný odborník na brand building přednáší na různých konferencích o tom, co je to brand, jak lze tento fenomén definovat nebo zda jej lze tvořit prostřednictvím digitálních technologií.

Autor fotografie: Robert Tichý

Webová stránka: https://mindless.cz
 

Karel Pařízek

Pařízek Karel

Karel Pařízek je marketér, který vede firmy i neziskové organizace do digitální doby. V marketingu se pohybuje od roku 2006, před 8 lety stál u zrodu online marketingové divize digitální agentury Blueberry, postavil další tým v BOOTIQ, který v současnosti vede. Stará se o tým i plánování digitálních strategií. Mezi klienty patří například společnosti Škoda Auto, Nestlé nebo Allianz. Významnou součástí Karlova života je i pomoc neziskovým organizacím. Od roku 2016 pravidelně školí digitální marketing pro tento sektor jako Google lektor. Svůj mentoring nabízí projektům Impact Hub a Femme Palette. Rád se vzdělává i v oblasti leadershipu, má za sebou několik mnoholetých programů. Karel je sportovec, miluje zimní sporty, především lyžování. Rád zajde i na mužské kruhy. A v neposlední řadě má milující ženu a čtyři dcery.

 

Honza Páv

Páv Honza

Honza je v marketingu dost dlouho na to, aby poznal, co je sezónní hype a co trvalý princip. I přes skeptický pohled na současný marketing, kterému chybí odpovědnost, sebereflexe a snaha pochopit, co lidi chtějí, marketingu věří. Spolu s Matezem Jindrou v roce 2013 založili Lovebrand, který otevřel téma brand buildingu malým a středním firmám. Pod značkou Makevision od roku 2018 dokazuje firmám, že se jim vyplatí poznávat jejich zákazníky. Věnuje se také automatizacím, digitalizaci firem a cestování.

Webová stránka: https://honzapav.cz
 

Pavlíčková Katka

Pavlíčková Katka

Katka se v roce 2015 jako jedna z prvních v ČR začala specializovat ryze na Instagram a jeho marketingové využití. Dnes za ní a jejím týmem chodí podnikatelé, zástupci značek i marketéři primárně pro konkrétní rady, ale také na komplexní školení Instagram marketingu. Podílí se na alfa i beta testování Instagramu™ pro iOS i Android, testuje novinky a strategie napříč různými obory, jezdí za lidmi do firem a spolupracuje s těmi nejlepšími odborníky. Udělat špičkové školení Instagramu™ je pro ni standard. Její odbornost však často začíná dávno předtím, než na Instagram™ svoji značku nebo podnikání člověk „vpustí“. Dokáže odborně zhodnotit, jestli je člověk „materiál pro Instagram™“ a zdali mu povaha jeho podnikání, lidské zdroje a schopnosti umožní prezentovat se bez narušení chodu konkrétního podnikání.

Webová stránka: https://www.bgram.cz
 

Pecánek Michal

Pecánek Michal

Michal Pecánek je zaměřený na marketing na globální B2B SaaS scéně. Momentálně pracuje pro Ahrefs, jednu z nejpoužívanějších SEO platforem na světě, kde zastává pozici marketing educator. Dá se tak říci, že dělá marketing tím, že píše a mluví o marketingu. Jeho články na Ahrefs blogu si měsíčně čtou desítky tisíc lidí zajímající se o SEO a marketing. Vzhledem k takovému dosahu se Michal také objevuje jako řečník na mezinárodních konferencích a v podcastech. Marketing studoval jak na univerzitě, tak i v kurzech známého Marka Ritsona nebo na českém Digisemestru. V současnosti se příležitostně věnuje i marketingovým a SEO konzultacím jako freelancer.

Webová stránka: https://michalpecanek.com
 

Soňa Petruželová

Petruželová Soňa

Soňa Petruželová působí jako Google certifikovaný trenér již 6 let, aktuálně pro oblast Online Security & Safety. Je mentorkou a uznávanou odborníci v oblasti vedení lidí, výkonnostního marketingu a online strategií. Digitálnímu marketingu se věnuje od roku 2008, v agentuře H1.cz vedla několik let Performance tým. Aktuálně se věnuje širokospektrálnímu marketingovému plánování v online prostředí. Pomáhá regionálním firmám nastartovat obchod a budovat jejich značky na trhu. Je také facilitátorkou programu #Iam Remarkable. Ve spolupráci s Google CZ pomáhala lektorsky rozjet program Digitální Garáž nebo program Jobs for Future. Jako lektorka spolupracuje na projektu Hrdinovia internetu/Internetoví úžasňáci, který je zaměřen na vzdělávání učitelů v oblasti bezpečného pohybu dětí v prostředí internetu.

 

Martin Pichlík

Pichlík Martin

Martin se věnuje SEO už pár let. Aktuálně spolupracuje s agenturou eVisions jako senior SEO strategist. Rád věci optimalizuje nejen na webech, ale i v samotných procesech. Proto založil nástroj na automatizaci SEO - Keyword Eater, kde hodinové úkoly trvají pár vteřin. Když zrovna nerozvíjí nástroj, věnuje se klientům, jakými jsou Mall.cz či Skrz.cz. Rád své znalosti předává dále do týmu, ale i mimo něj. Proto jej můžete najít na Univerzitě v Hradci Králové, kde vede kurz „SEO v praxi”, také se podílel na SEO lekci pro Digisemestr Online.

 

Milan Pichlík

Pichlík Milan

Milan Pichlík je online marketingový nadšenec podnikající od roku 2013, spolumajitel affiliate sítě eHUB, provozovatel vlastních webových projektů, blogger a drobný investor. Vystudoval obor Komerční elektrotechnika na Západočeské univerzitě v Plzni. Specializuje se na affiliate marketing, SEO a AdSense. Své znalosti a bohaté praktické zkušenosti předává formou přednášek a školení, ale nepovažuje se za žádného nudného teoretika. Jeho vášní je budování dlouhodobě výdělečných obsahových webů. Sám o sobě říká: „Na tom, co učím, sám vydělávám.“

Webová stránka: https://milanpichlik.cz/
 

Martin Pistulka

Pistulka Martin

Jako študovaný historik a geograf si vyučování na vlastní kůži vyzkoušel jen jedno pololetí, aby pak rychle utekl k první copy práci. Za 7 let nakopnul online magazín Čilichili a dostal se s ním až na hranici milionu čtenářů měsíčně. Už 6 let má pod sebou obsah v agentuře Bubble, kde se stará o klienty jako McDonald’s, Philips, Tchibo nebo Maybelline a také o skoro 20 copywriterů a designerů. Žije se svou ženou, dcerou a psem mezi 8000 knihami coby kamenem dohodil od své milované Sparty.

 

Pítra Lukáš

Pítra Lukáš

Lukáš Pítra je freelance konzultant a supervizor e-commerce projektů. Svému milovanému oboru se věnuje již 13 let jako specialista, konzultant i manažer, zaměřuje se především na výrobce skvělých produktů v digitálním světě. Jeho specializací je zvyšování výkonnosti a efektivity webových projektů – nastavuje hladký běh týmu od zadání a prioritizace přes workflow a komunikaci až po reporting. Mezi jeho silné stránky patří koncepční myšlení, práce s daty a metody a optimalizace digitálního marketingu.

Webová stránka: https://www.lukaspitra.cz
 

Filip Podstavec

Podstavec Filip

Filip Podstavec je online marketingový specialista, nadšený analytik a kreativec, občasný výrobce vlastních nástrojů a trochu workoholik. Vystudoval obor Informační systémy a management na ČVUT v Praze, v roce 2015 založil SaaS (Software as a service) nástroj Marketing Miner, který marketingovým specialistům zprostředkovává získávání důležitých dat pro jejich rozhodování v oblasti online marketingu. Už 15 let se věnuje technické SEO, specializuje se především na dlouhodobý linkbuilding, tvorbu linkbuilding strategie a analýzu odkazového profilu. V roce 2017 se stal Osobností digitálního marketingu a jako jediný Čech dvakrát vystoupil na Marketing Festivalu.

 

Pavel Pola

Pola Pavel

Pavel Pola je CEO specialista a e-mailový nadšenec, aktuálně je výkonným ředitelem ve společnosti Etnetera Activate. Patří mezi nejrespektovanější odborníky v oboru e-mailingu doma i v zahraničí, posledních 7 let se zabývá výhradně e-mailovým marketingem, pořádá online kurzy a školení pro významné klienty (např. Baťa, Notino, ROSSMANN, Albert, Dr.Max, E.ON, ČSOB Pojišťovna ad.), publikuje odborné články, vystupuje na konferencích a je také autorem špičkového kurzu E-mailing od A do Z, který vytvořil ve spolupráci s Jindřichem Fáborským a Digisemestrem Online. Jeho každodenní mantra zní: „Nedoručený e-mail neprodává.“ Klíčem k úspěchu jsou podle něj 3 věci: doručitelnost, angažovaná databáze a výsledky. Ve volném čase se věnuje fotografování.

 

Jana Poláková

Poláková Jana

Jana se ve světě online marketingu pohybuje už 9 let. Začínala v marketingových agenturách a před více než 5 lety založila vlastní online agenturu Vivio specializující se na PPC kampaně. Sama říká: „Online svět je extrémně dynamický a je potřeba se neustále vzdělávat. Nestačí jen čtení článků a sledování videí, podstatný je i kontakt s ostatními profíky.“ Proto se snaží být aktivní součástí oborové komunity, přispívat do ní a rozvíjet ji. Spolu s Vivio týmem vytvořila kompletně nový formát vzdělávání, a to PPC Talks – živě streamované diskuze vybraných specialistů na konkrétní téma z oblasti online marketingu.

Webová stránka: https://www.vivio.cz/
 

Vladimír Přichystal

Přichystal Vladimír

Víc než 10 let pomáhá s marketingem malým a středním e-shopům na Shoptetu. Vybírá vhodné reklamní systémy, nastavuje inzerci a vyhodnocuje výsledky, na jejichž základě optimalizuje nastavení. Klientům je k dispozici v rámci konzultací. Většinu času věnuje PPC kampaním, vyhledávačům zboží, SEO a analytice. Klienti oceňují jeho zkušenosti, férový přístup, komunikaci a hlavně zlepšení výsledků. Je Zlatý Shoptet partner a certifikovaný Heureka specialista.

 

Prokop Marek

Prokop Marek

Marek Prokop je konzultantem, majitelem a ředitelem ve společnosti Prokop software s.r.o., která se specializuje na spojení marketingu a technologií. Jde na věc jinak než ostatní – snaží se propojovat „ajťáckou“ racionalitu s emocemi, analytickou přesnost s empatií a strategický nadhled s kreativitou. Digitálnímu marketingu se věnuje již 22 let, proto není divu, že v online prostředí dokáže objevit i problémy, o kterých ostatní vůbec netuší. Své bohaté zkušenosti a know-how si nenechává pouze pro sebe, ale předává je s radostí dál – pořádá veřejná školení i privátní mentoring firemních týmů zaměřených na SEO (optimalizace pro vyhledavače), PPC reklamu, psaní pro web, internetový marketing a user-experience design.

Webová stránka: https://www.prokopsw.cz/cs
 

Rakovska Kristyna

Rakovská Kristýna

Kristýna Rakovská se v online marketingu pohybuje od roku 2013. Zaměřovala se především na marketingové kampaně ve velkých firmách a jako brand manažer se starala o více než 25 značek. Má zkušenosti také s prací v neziskovém sektoru, např. vybudovala online komunikaci projektu Patron dětí. V posledních letech se jako marketingový brand manažer věnuje převážně e-commerce. Od roku 2020 se jako brand building specialista starala o značku GLAMI na českém trhu, spravovala jejich sociální sítě, řídila marketingové kampaně a dohlížela na PR. V současné době vede brand a marketingovou komunikaci ve firmě Rohlik.cz, kde řídí kreativní tým brand manažerů, grafiky, copywritery a sociální sítě. Ve volném čase zvedá těžké činky, jezdí na surf skatu a zpívá ve sboru.

 

Rejnuš Jakub

Rejnuš Jakub

Jakub je online marketingový specialista se zaměřením na obsahové i technické SEO. Kromě optimalizace stránek pro vyhledávače se věnuje projektovému řízení v oblasti marketingu, řízení marketingových týmů a sestavování online marketingových strategií. V oboru působí od roku 2011. Právě od té doby loví pro klienty organickou návštěvnost a pomáhá s obsahem a strukturou webů, primárně e-shopů. Manažerské a strategické zkušenosti již osmým rokem nabírá jako CMO, nejprve v agenturách (např. PeckaDesign) a nyní v rámci fintech startupu hyponamiru.cz.

 

Jiří Rostecký

Rostecký Jiří

Jirka už přes 10 let buduje internetový magazín MladýPodnikatel.cz, na kterém vyzpovídal kolem 800 českých a slovenských podnikatelů, manažerů, marketérů a dalších osobností byznysu a e-commerce. Rozhovory vydává i ve stejnojmenném podcastu na Spotify, iTunes, Google Podcasts a dalších platformách. Podcast byl YouRadiem oceněn jako nejlepší podcast o byznysu v Česku. Jirka pořádá i off-line akce pro podnikatele, Forbes ho zařadil do výběru 30pod30 a umístil se i v dalších soutěžích a oceněních.

Webová stránka: https://mladypodnikatel.cz/
 

Rujzl Karel

Rujzl Karel

Karel Rujzl je ve světě online marketingu známý jako špičkový expert na PPC a marketingový konzultant, specializuje se především na správu marketingových kampaní velkých a středních e-shopů. Zabývá se automatizací PPC kampaní, pracuje například v systémech Google Ads (AdWords) a Seznam Sklik, v PPC neustále zkouší nové věci a snaží se je ihned aplikovat v praxi. Své bohaté zkušenosti v oboru předává dál – často přednáší nebo organizuje veřejné kurzy i interní workshopy, v oblasti PPC kampaní působí rovněž jako konzultant, mentor a auditor.

Webová stránka: http://www.rujzl.cz
 

Rezníček Josef

Řezníček Josef

Josef Řezníček se již 15 let věnuje online marketingu, je zakladatelem marketingové agentury Včeliště, která se specializuje na obsahový marketing – pomáhá firmám vybudovat dlouhodobou konkurenční výhodu v podobě efektivního marketingu. Moderuje také akci Kafe a marketing (povídání se zajímavými hosty, kteří vedou marketing v českých a slovenských firmách). Věnuje se také vzdělávání a předávání svých marketingových znalostí prostřednictvím konferencí, kurzů i vlastní publikační činnosti. Je autorem první ucelené tištěné české publikace o obsahovém marketingu s názvem „Obsahový marketing: Nakrmte internet svým obsahem“ a dalších publikací.

Webová stránka: https://vceliste.cz
 

Anna Sálová

Sálová Anna

Anička se specializuje se na webový copywriting, obsahové strategie pro online projekty a výzkum cílových skupin. Přitom školí veřejnost a firmy, aby docenily nenahraditelnou roli obsahu při vyprávění příběhu své značky a naučily se o něm přemýšlet. Od roku 2012 spolupracovala s agenturou H1.cz, kde nakonec zakotvila jako vedoucí týmu copywriterů. Zorganizovala oborovou konferenci CopyCamp 2015 a se spolupracovníky vydala v nakladatelství Albatros příručku o copywritingu. Od toho byl už jen krůček k založení vlastní agentury Content Wizards, kterou od té doby vede. V Computer Press vydala vlastní publikaci Kreativní copywriting, v roce 2020 připravila s kolegy novou verzi populární učebnice „Copywriting: Pište texty, které prodávají“, jejíž 1. verze se třikrát vyprodala. Pravidelně bloguje na annacopy.cz.

Webová stránka: https://contentwizards.cz/
 

Tereza Schambergerova

Schambergerová Tereza

Tereza působí jako Head of SEO ve společnosti Seznam, kde má na starosti celé SEO oddělení. Základy SEO se naučila a dál rozvíjela v Czech New Center, kde studovala chování zpravodajských i magazínových webů. Sama se nejraději věnuje obsahovému a news SEO, které rozvíjí na největších obsahových webech v České republice, jakými jsou Novinky, Seznam Zprávy, Sport nebo třeba Proženy. Kromě technického základu se dlouhodobě soustředí na obsahové strategie, longtail a velké zpravodajské události. Můžete se s ní setkat na různých SEO eventech (např. SEOloger či SEO restart), nebo navštivte její blog.

Webová stránka: https://www.seo-terka.cz/
 

Skalicky Jan

Skalický Jan

Po vlastních online projektech v průběhu studií nastoupil jako UX specialista do společnosti 4home, kde postupně přešel do čela marketingového oddělení, které vede posledních 6 let. Kromě řízení a správy tradičních marketingových kanálů se podílí také na procesech automatizace a personalizace. 4home se v průběhu času transformoval z lokálního katalogového hráče na mezinárodní e-shop působící na pěti evropských trzích s obratem přes miliardu korun, který neustále roste a plánuje další expanzi.

 

Sláma Ondřej

Sláma Ondřej

Ondřej Sláma sám sebe označuje jako celoživotního fanouška marketingu. Založil a o pět let později prodal SEM agenturu INBORN, v jedné z největších světových agenturních sítí Dentsu a její dceřiné digitální agentuře Adexpres zastával roli Performance Directora a následně Research & Development Directora. Zkušenosti sbíral také na straně médií (šéfredaktor boardmag.cz), v zahraničí (vedl agenturní SEO tým ve Velké Británii) a několik let pracoval jako konzultant na volné noze. Aktuálně vede marketingový data tým ve společnosti Alza.cz, se kterým inovuje firemní datový ekosystém a zároveň pomáhá s marketingovými projekty. Vystudoval marketing a masovou komunikaci na VOŠP v Praze a UTB ve Zlíně a zároveň školí jako Google Partners certifikovaný trenér se zaměřením na videoreklamu. S jeho příspěvky jste se mohli setkat v magazínech Marketing Sales Media, Mediář, nebo MediaGuru a knihách „Uspejte online“ (SK) a „Online marketing“. O své zkušenosti a doporučení se dělí například v kurzu Digisemestr Online nebo v rámci Shoptet Univerzity.

Webová stránka: https://www.ondrejslama.cz/
 

Slavíček Marek

Slavíček Marek

Marek pracuje v „Hájedničce“ více než 10 let. První zkušenosti s „onlinem“ nabíral jako administrátor Skliku ve společnosti Seznam.cz a také při tvorbě webů a webových prezentací. V „Hájedničce“ začínal v oddělení Performance Advertising (PPC), kde vystřídal několik pozic od řadového specialisty přes lektora veřejných školení až po vedoucího části týmu. Na delší čas se pak usadil na pozici Senior PA Consultant. Dva roky si také vyzkoušel, co obnáší projektové řízení, a zajišťoval koordinaci jednotlivých týmů, strategický rozvoj klientů a management jejich očekávání. V minulém roce se vrátil do Performance & Branding oddělení jako jeho lídr. Jeho největšími klienty jsou a byly značky jako T-Mobile, Škoda Auto, Active24 či O2. Ve svém volnu, když děti a manželka dovolí, rád cvičí jogu, jezdí na kole, lyžuje či hraje deskové a počítačové hry.

 

Srna Petr

Srna Petr

Petr je zakladatelem digitální agentury World of Online, která vyrostla na influencer marketingu a nyní se řadí ke špičce v tomto oboru v Čechách a na Slovensku. Agentura má za sebou více jak 400 kampaní, v databázi téměř 1000 influencerů a jejich klienty jsou značky jako L'oréal, Philips nebo Dr. Oetker, World of Warship a další. Kampaně odbavují v celé Evropě. Petr stál za zrodem nejprodávanějších knih o influencerech jako „Já, JůTuber“, „Mein Leben als YouTuber“, „Cum am devenit Youtuber“ a za první youtuberskou deskovou hrou „PLAY!“.

 

Sucha Helena

Suchá Helena

Helena si na gymplu přečetla Čilichili, a i když tehdy ještě netušila, co je content marketing, hned věděla, že to chce dělat. Vystudovala MKPR a Žurnalistiku na Univerzitě Karlově, ale svoje pravé volání našla až v Boomerangu. Tam začala nadšeně psát a editovat, cokoli jí přišlo pod ruku. Přes Creative Dock se pak dostala do Bubble, kde si k Tchibu, Mazagrande a Philips přibrala i náročnou, ale láskyplnou péči o content tým. Jednou by chtěla vyrábět vlastní gin a vydávat o něm tištěný časopis.

 

František Szabo

Szabó František

František Szabó je specialista na affiliate marketing, nadšenenec do kryptoměn, investor a propagátor decentralizace a svobody. Vystudoval obor Webové inženýrství na FIT ČVUT v Praze, v oblasti online marketingu se pohybuje 15 let. Specializuje se na affiliate a dropshipping a baví jej tvořit bezúdržbové weby a služby. O affiliate marketingu přednášel na konferencích, pořádá soukromá školení a publikuje odborné články. Od roku 2017 se na plný úvazek jako CEO věnuje českému startupovému projektu Coinario.com, který se zaměřuje na vše okolo kryptoměn.

 

Laszlo Szabo

Szabó Laszló

László Szabó pracuje 16 let jako specialista na export mezi městy Praha – Bratislava – Budapešť. Před 8 lety spolu s Krisztianem Dunderem založil digitální marketingovou agenturu Growww Digital, kde se jako ředitel rozvoje věnuje zejména online růstu firem napříč trhy střední a východní Evropy. László působí mj. jako Google Certified Trainer pro Česko a Slovensko se zaměřením na export firem. V rámci Google programu, který sdružuje odborníky v řadě oblastí, podporuje startupy, firmy, ale i studenty nebo neziskové organizace v získávání dovedností potřebných k rozvoji.

 

Šenkapoun Pavel

Šenkapoun Pavel

Pavel Šenkapoun patří mezi přední české webové copywritery. Je autorem první české knihy o webovém copywritingu „Webcopywriting pro samouky” a úspěšného blogu „Nejlepší copywriter”, který se dočkal i své knižní podoby s názvem „To nejlepší z Nejlepšího copywritera”. Vede kreativní agenturu Logos Agency a intenzivně se věnuje také přednáškové a lektorské činnosti. Školí jednotlivce, firmy, korporace i představitele neziskové sféry. Pod pseudonymem Leo Pank Ševelpuna také vystupuje se svými písněmi a publikuje básnické texty. Přehled všech jeho aktivit najdete na jeho webu.

Webová stránka: https://senkapoun.cz/
 

Šíma Pavel

Šíma Pavel

Kdo v Česku a na Slovensku nezná jeho podcast DEMARKETING, nemůžu si říkat marketér. Pořad, který rozebíral nejlepší marketingové počiny, byl v roce 2017 se svou tříhodinovou délkou zjevením a dodnes se k němu spousta marketérů vrací kvůli hloubce, do jaké s hosty dokázal jít. Podcast je ale jen špičkou ledovce tohoto všestranného marketéra a podnikatele. Přes založení firmy na politický marketing, zisk České ceny za PR a vůdčí roli v digitální agentuře se Šíma propracoval až k založení startupu ROIVENUE, kterému se věnuje posledních pět let. ROIVENUE, který český Forbes zařadil mezi TOP 100 nejinovativnějších firem, optimalizuje online marketingové rozpočty už v devíti zemích a aktuálně nakládá s budgety v celkové hodnotě 100 milionů EUR.

Webová stránka: https://roivenue.com/
 

Šmíd Milan

Šmíd Milan

Milan Šmíd je ředitel marketingu holdingu Packeta, jenž působí na několika světových trzích a pod nějž spadá i česká technologická společnost Zásilkovna, jedna z nejrychleji rostoucích firem segmentu logistiky, která poskytuje all in řešení českým i zahraničním e-shopům. Řídí marketingové a PR aktivity skupiny v entitách v Čechách, na Slovensku, Rumunsku, Maďarsku, Poslku, Německu a Dubaji. Milan je odborníkem na e-commerce, dříve pracoval pro společnost Seznam, kde řídil služby Zboží.cz, Sreality.cz, Sauto.cz a Firmy.cz. Zkušenosti má například i z Allegro Group. Je absolventem VŠE Praha, má svůj vlastní podcast Z-Talks pro markeťáky a je aktivním fotbalistou a cyklistou.

 

Špina Adam

Špina Adam

Adam pracuje jako Strategy & Media Director a už 9 let řídí strategii a média v české nezávislé agentuře Triad Advertising. Má zkušenosti s lokálním i globálním marketingem a věnuje se i speciálním agilním projektům klientů z různých segmentů. Mezi klienty, se kterými spolupracoval, patří Unilever, Pilsner Urquell, Tchibo, IKEA, Kozel nebo Gambrinus. Triadu pomohl získat nespočet ocenění včetně Flema Media Awards, PIAF, ADC Awards a v poslední době třeba také zlatou EFFIE za kampaň Gambrinus: Na dalších 150 let. Je velkým fanouškem elektromobility, adrenalinových sportů a podcastů.

 

Tichý Jan

Tichý Jan

Jan Tichý je spoluvlastníkem digitální agentury Taste. Jako Chief Product Officer je odpovědný za strategický, produktový a znalostní rozvoj společnosti. V rámci poradenské činnosti se zabývá zejména smysluplným propojováním různých oblastí internetového marketingu, cross-channel strategiemi či webovou a datovou analytikou. Pravidelně přednáší, pořádá sérii konferencí Restart, vede různá populární školení a je oficiální Google Certified Trainer. V minulosti také založil analytickou společnost Medio Interactive či pracoval jako vedoucí projektů v agentuře H1.cz. Naprogramoval populární český blogovací systém Blog.cz nebo první verzi reklamního systému Sklik. Hraje na různé hudební nástroje, ochotničí a zajímá ho amatérská astronomie.

Webová stránka: https://www.jantichy.cz/
 

Trávníčková Karolína

Trávníčková Karolína

Po studiu mezinárodních vztahů chvíli působila v think tanku, který se věnoval evropským hodnotám, ale zjistila, že ji víc baví a láká oblast komunikace a reklamy. Už 6 let pomáhá klientům v pražské agentuře Triad Advertising. Začínala na pozici social media manažera a postupně se přes plánování online médií propracovala až ke strategickému plánování. Karolína společně s týmem pracovala na mnoha inovativních projektech, protože ji extrémně baví, když může zkoušet nové věci a vychytávky tak, aby to dávalo smysl pro značky. V současnosti strategicky vede komunikaci klientů, pro něž Triad vytváří kampaně pro několik trhů, jakými jsou například Velkopopovický Kozel (13 zemí) nebo IKEA (region ČR, Slovensko a Maďarsko).

 

Tržil Dan

Tržil Dan

Dan se věnuje rozvoji audio podcastů v ČR. Podcasty měly zásadní vliv na jeho život, a proto se je snaží představit více lidem. Produkuje úspěšné podcasty Proti Proudu, Na vlně podnikání nebo Metapodcast a pomáhá firmám i jednotlivcům využít podcastů ke zvýšení povědomí o značce, růstu prodejů nebo například ke zlepšení interní komunikace. Vytvořil katalog českých podcastů ceskepodcasty.cz, který měsíčně navštíví více než 50 tisíc lidí. Zároveň produkuje podcasty pro klienty jako Red Bull, Česká spořitelna, Komerční banka nebo EY. S postprodukcí, monetizací nebo propagací podcastů pomáhá klientům v ČR a USA.

Webová stránka: https://dantrzil.cz/
 

Pavla Umlaufová

Umlaufová Pavla

Pavla Umlaufová jako píáristka propopuje své znalosti a zkušenosti z media relations, brandingu, marketingu a komunikace a už sedm let pomáhá malým značkám a kulturním projektům s jejich reputací a public relations. Momentálně působí v agentuře PIARISTI, kde se věnuje klientům napříč výtvarným uměním, designem, filmem, hudbou, literaturou, architekturou, módou a lifestylem. Pravidelně školí, mentoruje, organizuje vzdělávací kurzy a s Nikolou Lörinczovou natáčí podcast PÍÁRKO.

 

Ungr Pavel

Ungr Pavel

Pavel Ungr je nezávislým konzultantem online marketingu a SEO, oboru se profesionálně věnuje více než 15 let a je jedním z největších expertů online marketingu ve středoevropském regionu. Kromě SEO se specializuje také na inbound marketing, přednáší, organizuje školení a ze své bohaté praxe pravidelně publikuje odborné články. Od roku 2015 pořádá pravidelný seriál komunitních setkání SEO – SEOloger, zakládá si na detailech, důslednosti a zodpovědnosti. Sám o sobě říká, že online marketing doslova miluje. Spolupracuje s významnými společnostmi (např. 3D tiskárny Průša, Martinus, Trenýrkárna nebo Florea). Je také zakladatelem a kmenovým autorem RumRocku – největšího rumového online magazínu v České republice a na Slovensku.

 

Veleba Karol

Veleba Karol

Karol Veleba je CEO a spolumajitel česko-slovenské digitální agentury Effectix.com, stratég v oblasti online marketingu a trojnásobný Google Certified Trainer. Vystudoval Stavební fakultu STU v Bratislavě, aktuálně však nestaví budovy, ale firmy. V oblasti online marketingu se pohybuje již více než 20 let, věnuje se business strategiím, online marketingu a krizovému managementu. Jeho osobní mise je: „Čím víc odevzdáš, tím víc se ti toho vrátí.”, proto velkou část svého času věnuje společensky prospěšným projektům a jejich mentoringu. Má rád svobodu v práci a věří, že každá spolupráce může být win-win. V roce 2019 se se svým příběhem o podnikání stal součástí knihy Hrdinové digitální doby.

Webová stránka: https://www.effectix.com
 

Vitouš Ladislav

Vitouš Ladislav

Ladislav Vitouš je známý PPC specialista, blogger a podcaster. Jeho PPC Podcast CZ je vůbec prvním českým podcastem ryze o PPC reklamě. Rozhovory s hosty ze světa PPC a online marketingu prokládá epizodami zaměřenými na zprávy a novinky týkající se práce s PPC reklamou. Specializuje se na reklamní kampaně a pomáhá s nastavením a rozvojem online byznysu. Sem tam si odskočí zapřednášet studentům i veřejnosti. Nemá rád buzzwords a dezinterpretaci Paretova pravidla. Nevěří trendům ani dojmům. Kouká hlavně na čísla a výsledky. Je respektovaným profesionálem v oblasti reklamy a marketingu, který se může chlubit vynikajícími výsledky.

 

Vokoun Michal

Vokoun Michal

Michal Vokoun je absolventem oboru Marketingová komunikace a PR na Univerzitě Karlově. V rámci oboru se zúčastnil ročního Exchange Student programu zaměřeného na studium marketingu a reklamy v USA. V současné době finišuje studium magisterského programu oboru Studia nových médií na Univerzitě Karlově. Pro oborový web Markething.cz publikuje články a je zakladatelem netradiční marketingové NEkonference. Více než 5 let vedl tým specialistů na sociální sítě a Community Management na Temné Straně, kde pracoval pro klienty jako Starbucks, KFC, Kaufland, Danone, Staropramen, Mondeléz nebo CinemaCity a CineStar. V neposlední řadě se přes 4 roky také stará o komunikaci queer filmového festivalu Mezipatra, distribučního labelu Queer Kino a stránek Fandimefilmu.cz na sociálních sítích. Aktuálně pravidelně školí v oblasti digitálního marketingu a tvoří kreativní digitální kampaně v agentuře VLMY&R.

 

Votrubová Aki

Votrubová Aki

Aki Votrubová je vášnivá instagramerka, influencerka, bloggerka, fotografka a lektorka. Vystudovala marketingovou komunikaci a PR na Univerzitě Karlově v Praze. Instagramu a influencer marketingu se věnuje od jeho počátků v České republice, organizovala instagramové a influencer kampaně a spravovala instagramové účty významných zadavatelů (např. T-Mobile, Milka, Aperol Spritz, Jägermeister, Mattoni ad.). Zajišťuje jednorázové kampaně/soutěže/promoakce, ale i dlouhodobou správu profilů a spoluvytváří marketingovou strategii napříč sociálními sítěmi.

Webová stránka: https://akivotrubova.cz/
 

Vyhnánková Eliška

Vyhnánková Eliška

Eliška Vyhnánková už více než 9 let působí jako konzultantka sociálních médií a lektorka, která učí jednotlivce i firmy, jak efektivně využívat sociální sítě především pro online marketing (budování osobní značky, nábor zákazníků apod.), pořádá veřejné i firemní semináře. Je rovněž zakladatelkou Social Media Akademie, která pomáhá zájemcům připravit strategii pro jejich projekt či firmu, a spoluautorkou knižního marketingového bestselleru „Jak na sítě“ (vytváří také stejnojmenný podcast). V roce 2020 se stala Osobností digitálního marketingu.

Webová stránka: https://www.vyhnankova.cz/
 

Weikertová Michaela

Weikertová Michaela

Michaela pomáhá lidem využívat sílu slov v jejich podnikání. V praxi to znamená, že s majiteli webů a e-shopů řeší webové texty, důležité emaily či obchodní nabídky. Společně objevují, co v nich chybí, co přebývá a co lze říct jasněji. Protože správná slova byznys nejen nekazí, ale rovnou ho i posouvají. Michaela pracuje se slovy 15 let. Za tu dobu stihla psát pro Hospodářské noviny i pro velké společnosti jako O2, Philips či Česká spořitelna. Časem se ale zamilovala hlavně do menších firem. Líbí se jí, že když se v malé firmě dneska rozhodnete změnit svá slova, tak se už zítra začnou dít věci. Kromě toho ráda sdílí všechno, na co při své práci přijde. Vytvořila populární seriál 365 copy triků, natočila kurz o tom, jak svépomocí přepsat web, a nyní nově také kurz pro e-shopy o tom, jak psát dobré produktové popisky.

 

Zahálka Tomáš

Zahálka Tomáš

Zakladatel e-shopu Dudlu.cz a SEO/PPC specialista, jehož stopu najdete v projektech Čokoládovna JANEK, Damano, BrunoShop, Helvetia-Hodinky a v desítkách dalších úspěšných projektů postavených na Shoptetu. Spoluautor největší české databáze SEO faktorů, špatný hráč na kytaru, milovník cestování a bloger seriálu "Jak se staví e-shop Dudlu.cz" plných rad pro začínající e-shopaře.

 

Zítek Martin

Zítek Martin

Ve světě performance marketingu se Martin pohybuje už 8 let. První větší zkušenosti sbíral v agentuře Inborn, kde řešil PPC kampaně pro velké klienty jako např. DATART, Moneta Money Bank či Warner Bros. Poté přešel do Mall Group, kde měl nejdříve na starosti projekty Prodeti, Kolonial, BigBrands, poté se v rámci Mallu přesunul na zahraniční trhy. Od roku 2018 pracuje jako Group Head of Performance marketing team v Heureka Group a zajišťuje všechny online aktivity skupiny napříč devíti trhy, kde působí. Dlouhodobě se zajímá o automatizaci a efektivitu performance kampaní z pohledu dat, času, přehlednosti a míry rizika. Pohltilo ho také téma programmatického nákupu médií a brandbuildingu. V rámci Heureka Group má se svým týmem na starosti i CSS program a budování spolupráce s vendory. Na práci ho nejvíce baví inovace, kooperace napříč zeměmi a odděleními, volnost v rozvoji a možnost být součástí velké vize, kterou pro něj Heureka Group představuje.

 

Martin Žatkovič

Žatkovič Martin

Martin Žatkovič je jeden z nejmladších SEO konzultantů v České republice specializující se na technické SEO a zautomatizování rutinních činností. Aktuálně působí ve společnosti Seznam, kde se stará, aby Zboží.cz bylo vidět ve vyhledávačích. Kromě jeho práce jej můžete znát také díky projektu Marketingová Plzeň. Mezi jeho nejznámější publikace patří článek na automatizaci clusterizace a klasifikace analýzy klíčových slov, e-book a analýza o E-A-T nebo velký podrobný checklist pro redesign webů. Za pozornost také stojí aplikace na vyhodnocování split-testů na základě GSC dat nebo projekt RychléSEO zrychlující práci SEO konzultantům.

Webová stránka: https://www.zatkovic.cz/
 

Článek připravila redakce: Jana Michalová, Lenka Fabianová. Copywriting a korektury: Vilém Ďoubal.

Vaše komentáře (11)
Tým WhitePress® si vyhrazuje právo odstranit urážlivé komentáře, které obsahují vulgární slova nebo nesouvisí s předmětem diskuse.
Správcem osobních údajů fyzických osob, které používají webové stránky whitepress.com a všechny jejich podstránky (dále jen Služba) ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen GDPR), je společně "WhitePress" s.r.o. se sídlem v Bielsku-Białé, na adrese ul. Legionów 26/28, zapsaná v obchodním rejstříku Národního soudního rejstříku vedeného Okresním soudem v Bielsku-Białé, 8. hospodářské oddělení Národního soudního rejstříku pod číslem KRS: 0000651339, NIP: 9372667797, REGON: 243400145 a další společnosti WhitePress Group (dále jen: Správce).

Registrací k odběru newsletteru souhlasíte se zasíláním obchodních informací prostřednictvím elektronických komunikačních prostředků, zejména e-mailu, týkajících se přímého marketingu služeb a produktů nabízených společností WhitePress s.r.o. a jejími důvěryhodnými obchodními partnery, kteří mají zájem o marketing vlastního zboží nebo služeb. Právním základem pro zpracování vašich osobních údajů je udělený souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR).

Máte právo kdykoli odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely. Více informací o zpracování a právním základu zpracování vašich osobních údajů společností WhitePress s.r.o., včetně vašich práv, naleznete v našich Zásadách ochrany osobních údajů.
Více informací
  • Franta

    Me tu chybí Franta od nás z dědiny z Beskyd...Zebricek vychazi z toho s kym jste se ozrali na vecerku ne?

    2021-10-12, 23:58
  • Jan Pokorný

    Podle mě hezký způsob pro WhitePress jak o sobě dát vědět, spoustu jmen znám, o dalších jsem se dozvěděl nové info, takže za to díky. Do budoucna by bylo fajn to mít možnost nějak řadit, např. když je Zdeněk Dvořák někde uprostřed, zřejmě to není podle abecedy ani úrovně znalostí. :-)
    Osobně mi tu chybí např. Matěj Fuchs, jehož vlastní projekty jsou krásnou ukázkou toho, jak uchopí klientskou práci.

    foxmarketing.cz

    2021-10-09, 14:17
  • Petr m

    Lol. Jedna vec je se sebeprezentovat a druha jak realne delas napr kampane. Mel jsem na audit nekolik uctu vyse zminenych a byla to bida.

    2021-10-08, 02:57
  • Honza

    Kde je Honza z Inizia?

    2021-10-07, 14:13
  • Katka

    Škoda, že se nevešel Zdeněk Fekar z e.vox. Třeba příště:-)

    2021-10-07, 08:22
  • Michal

    Asi se počûrám smíchy ? Považovat za marketéra někoho, kdo nevidí dál než do SEO je jako tvrdit o lešenáři, že je stavbyvedoucí. Pracuje už devět let v marketingu a je to top marketér :)))) S většinou z nich by si člověk o marketingu moc nepokecaĺ. To i Blesk používá méně zavádějící titulky u článků.

    2021-10-07, 00:05
  • Silvie

    Uffff... toto je dost populistické a sad, do žebříčku patří cca 10 % lidí. :-/ Zklamání ze skrolování 100 jemen.

    2021-10-06, 20:37
  • WhitePress CZ

    Jak můžete vidět v perexu článku, jde o subjektivní seznam. V tomto žebříčku najdete známá jména, ale i nové tváře marketingu, které rozbíhají zajímavé marketingové projekty či akce. Žebříček by mohl mít samozřejmě i víc marketérů, rozhodli jsme se to však prozatím ponechat na čísle 100. V budoucnu však nevylučujeme aktualizaci žebříčku. Děkujeme vám za zmínku těchto dalších šikovných marketérů v ČR.
    Redakce WhitePress

    2021-10-06, 12:13
  • Lucka

    Chybí mi více lidí, například Petr Král ze Social Park (podcast Clickbait) nebo Míša Gregorová z Mitonu (podcast Cinkátko)

    2021-10-06, 11:07
  • Jirka

    Mně tu chybí Honza z Inizia

    2021-10-06, 10:42
  • Bahi

    Chybi mi tu Jakub Petřina

    bahensky.online

    2021-10-05, 16:53
Správcem osobních údajů fyzických osob, které používají webové stránky whitepress.com a všechny jejich podstránky (dále jen Služba) ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen GDPR), je společně "WhitePress" s.r.o. se sídlem v Bielsku-Białé, na adrese ul. Legionów 26/28, zapsaná v obchodním rejstříku Národního soudního rejstříku vedeného Okresním soudem v Bielsku-Białé, 8. hospodářské oddělení Národního soudního rejstříku pod číslem KRS: 0000651339, NIP: 9372667797, REGON: 243400145 a další společnosti WhitePress Group (dále jen: Správce).

Registrací k odběru newsletteru souhlasíte se zasíláním obchodních informací prostřednictvím elektronických komunikačních prostředků, zejména e-mailu, týkajících se přímého marketingu služeb a produktů nabízených společností WhitePress s.r.o. a jejími důvěryhodnými obchodními partnery, kteří mají zájem o marketing vlastního zboží nebo služeb. Právním základem pro zpracování vašich osobních údajů je udělený souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR). Odesláním formuláře prohlašujete, že jste si přečetli Zásady ochrany osobních údajů.

Máte právo kdykoli odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely. Více informací o zpracování a právním základu zpracování vašich osobních údajů společností WhitePress s.r.o., včetně vašich práv, naleznete v našich Zásadách ochrany osobních údajů.

Přečíst vše
Doporučené články